3-5 QERSHOR 2024
KONFERENCA NDËRKOMBËTARE
E KOMISIONERËVE TË INFORMIMIT
www.informationcommissioners2024.al

|

KONTAKTONI KOMISIONERIN PËR TË DREJTËN E INFORMIMIT DHE MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

Nëse keni nevojë për informacion të mëtejshëm në lidhje me ndonjë informacion të përmendur në këtë faqe interneti, apo keni pyetje të tjera në lidhje me të drejtën e informimit mund të kontaktoni me zyrën e Komisionerit në kontaktet e mëposhtme:

Adresa: Rr. “Abdi Toptani”, Nd. 5, Tiranë

Zyra e Komisionerit është e hapur çdo ditë nga ora 08:00-16:30 nga e Hëna deri të Enjte dhe nga ora 08:00-14:00 ditën e Premte.

Ju mund të na shkruani edhe në adresën e email: info@idp.al