“Një çështje ekuilibri: privatësia në epokën e avancimit të shpejtë teknologjik” – edicioni i 44-t i Asamblesë Globale të Privatësisë

Asambleja Globale e Privatësisë (Global Privacy Assembly-GPA) zhvilloi në Stamboll edicionin e saj të 44-t, ku tematika qendrore e aktivitetit më të rëndësishëm vjetor në këtë fushë ishte: “Një çështje …

“Një çështje ekuilibri: privatësia në epokën e avancimit të shpejtë teknologjik” – edicioni i 44-t i Asamblesë Globale të Privatësisë Read More

“Aksesi në informacion, pjesëmarrja dhe përfshirja në epokën digjitale”, Konferenca e 13-të e ICIC

Në datat 22-24 qershor, u zhvillua në Meksikë edicioni i 13-të i Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit (International Conference of Information Commissioners-ICIC), nën organizimin e Autoritetit Federal për të …

“Aksesi në informacion, pjesëmarrja dhe përfshirja në epokën digjitale”, Konferenca e 13-të e ICIC Read More