“Roli global i të drejtës për informim për konsolidimin e demokracisë”, Konferenca e 14-të e ICIC

“Ndërveprimi mes shteteve: Roli global i të drejtës për informim për konsolidimin e demokracisë, gjithëpërfshirjen dhe zhvillimin” ishte tematika e edicionit të 14-të të Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit …

“Roli global i të drejtës për informim për konsolidimin e demokracisë”, Konferenca e 14-të e ICIC Read More

“Një çështje ekuilibri: privatësia në epokën e avancimit të shpejtë teknologjik” – edicioni i 44-t i Asamblesë Globale të Privatësisë

Asambleja Globale e Privatësisë (Global Privacy Assembly-GPA) zhvilloi në Stamboll edicionin e saj të 44-t, ku tematika qendrore e aktivitetit më të rëndësishëm vjetor në këtë fushë ishte: “Një çështje …

“Një çështje ekuilibri: privatësia në epokën e avancimit të shpejtë teknologjik” – edicioni i 44-t i Asamblesë Globale të Privatësisë Read More