Konsultimi i “Kuadrit të aftësimit të mësuesve për mbrojtjen e të dhënave personale”, përmbyllet fushata “Privatësi dhe Siguri”

Zyra e Komisionerit përmbylli fushatën ndërgjegjësuese “Privatësi dhe Siguri”, qëllimi i së cilës ishte konsultimi i “Kuadrit të aftësimit të mësuesve të shkollave 9-vjeçare për mbrojtjen e të dhënave personale”. Gjatë …

Konsultimi i “Kuadrit të aftësimit të mësuesve për mbrojtjen e të dhënave personale”, përmbyllet fushata “Privatësi dhe Siguri” Read More

“Pulla postare shqiptare” fituese e “Çmimit Global për Privatësinë dhe Mbrojtjen e të Dhënave 2018”

“Pulla postare shqiptare” fituese e “Çmimit Global për Privatësinë dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale 2018”. Zyra e Komisionerit u shpall e para nga konkurrentët në kategorinë “Edukimi dhe ndërgjegjësimi publik”, …

“Pulla postare shqiptare” fituese e “Çmimit Global për Privatësinë dhe Mbrojtjen e të Dhënave 2018” Read More

Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim, takim i hapur me nxënësit e shkollave të mesme të Tiranës

Sot në “Ditën Ndërkombëtare të të Drejtës për Informim” u mbajt në mjediset e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Shqipërisë aktiviteti ndërgjegjësues me pjesëmarrjen e nxënësve dhe mësuesve të …

Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim, takim i hapur me nxënësit e shkollave të mesme të Tiranës Read More

Transparenca në Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave Personale, trajnim me stafin e Zyrës së Komisionerit

“Transparenca në Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave Personale të BE (GDPR)” – me këtë tematikë u mbajt trajnimi 2-ditor me stafin e Zyrës së Komisionerit. I ftuar …

Transparenca në Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave Personale, trajnim me stafin e Zyrës së Komisionerit Read More