3-5 QERSHOR 2024
KONFERENCA NDËRKOMBËTARE
E KOMISIONERËVE TË INFORMIMIT
www.informationcommissioners2024.al

|

AUTORITET PUBLIKE DUHET TË PËRGJIGJEN BRENDA 10 DITË PUNË

Sa kohë do të më duhet të pres?

Kur ju kërkoni informacion publik nga një autoritet shqiptar, ai duhet të jap atë sa më shpejt të jetë e mundur  dhe në të gjitha rastet, brenda 10 ditë pune.

 “Ditët e punës” do të thotë  nga e hëna deri të premten. Fundjava dhe ditët e festave zyrtare nuk llogariten si ditë pune.